Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Düz ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız yevmi hayatta size yardımcı olacaktır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha dinamik bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak bağırsakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir mekân dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile tam bir harmoni sağlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlamlar. Möble antrasit gri boya ve aksesuarlarda antrasit renklerini içmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Antrasit, birşu denli tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir gaz yuvarı halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız engelsiz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

antrasit gri boya Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit kaba ve derin gri tonlarına ehil olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın derunindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl antrasit renk tonları layihamlarda sıklıkla tercih edilir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir tarz katan mavi antrasit ile balaban bir etkileşim sağlamlayabilir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlarken aynı zamanda möble ve diğer bezemeli unsurlarla mutabakat içinde olur.

Report this wiki page