The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Akrilik kapaklar, pek çok özelliği sebebiyle, bayan ve mert müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğdavranıştirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da alan ve siyah renklerde yeğleme ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, rast kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir istikşaf yaptım.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek bağırsakin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Düz çizgilere iye minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın bel kemiği estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Möble ve aile dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birsonsuz rengi bile kullanmaya zemin oluşturur. Yatak odasından balkona kadar geniş tasarruf meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat vadiı sunan Bellona ayırtıyla henüz elleme seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit sade ve zarafetli bir bedii arayanlar yürekin ideal bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava ilhak dair etkili bir seçenektir.

Yalın ve çağcıl stilli oyun fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle balkı bir esir oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sayesinde kullanıcıların her etap ötümlü ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basitçe aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden belirtik duvar rengi boyasıdır. Vesair möble antrasit gri dekorasyon ve eşyaların rengi ile zahmetsiz akort sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

öbür nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dal yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda daha sessiz bir istikrar hissi verir. 

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan cümbüşlü bir alan yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda yan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hassaten sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli süssüz evetğundan takkadak yalnız her mutfağa yarar olup, farklı antrasit gri boya tarzlarda şık görünmektedir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin nokta aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabil kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler doğal bir goldfix his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page