Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Mekan, in ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar korunma, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve yapmacık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan canlı bir etki elde edebilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını veya mecra odası dolabını boyamak muhtevain en sağlıklı renklerden biri yapar: Her iki rengin akıllıca kombinasyonu ile alanınızın her ahit nizamlı ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve dengeli bir güzel duyusal yaratır.

Gri koltuklu aşiyan dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse yerı dem alabilir yapmak adına mücella detaylardan hamil alabilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek goldfix saksılığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim grupı seçerek odanın muvazeneli ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Henüz soğuk tonlarla omuz omuza kullanıldığında rahatlatıcı bir el yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında daha cesur ve modern bir görünüm katkısızlar.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve güven duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek bâtınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve örgensel bir tarz oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolay kullanılabilir.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin de gri antrasit gri dekorasyon tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabil nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları ortada dünya almaktadır.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern layihamlarımızda kulpsuz antrasit duvar boyas olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renk namuslu yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page